Sari la conținut

Lana pura cu lanolina este un remediu 100% natural pentru iritatiile de scutec

Lâna este cunoscuta de secole pentru proprietatile ei antibacteriene, absoarbe umezeala si pielea ramane uscata. Lanolina trateaza si hidrateaza pielea iritata. Aceasta este de fapt "efectul Pampers" natural.


Lână vindeca si este un remediu testat si examinat clinic şi ştiinţific. 

Experţii consideră că efectul de vindecare se bazeaza pe contactul blând cu pielea. Pielea este organul nostru cel mai mare si foarte important. Lâna atinge pielea cu o multime de fibre fine si sistemul capilar sanguin este stimulat. Astfel este stimulată si protejată puterea naturala a corpului de vindecare. Datorita unui efect de incalzire usoara, se relaxeaza muschii. Continutul ridicat de lanolina (ceara sau grăsime) vindecă rănile și previne mâncărimea. Lâna previne aparitia microorganismelor fiind astfel perfectă pentru a proteja zonelor cu răni. In plus, lâna asigura aerisirea ranilor ceea ce grabeste vindecarea.

Următoarele tratamente recomandate cu lână ca si medicament au fost testate cu succes. 

Vindecarea iritatiilor de scutec:

Se ia o bucata de lână subtire de dimensiunea scutecului si se asează in interiorul scutecului le fel ca un insert astfel incât tot ceea ce este din hârtie sau bumbac sa fie acoperit de lâna. Lăna va atinge astfel fundulețul bebelușului. Nu dati cu crema! Atunci când schimbați scutecului puneți o noua bucată de lână,  o bucată curată. Dăcă doriți neapărat să folosți crema, folositi o cremă fără conservanti sau arome.

Vindecare rănilor pe mamelon (după alăptare):
Se aseza o bucata suficient de mare in sutienul pentru alaptare, lâna fiind in contact direct cu pielea, intre lână si sutien putând fi absorbantul pentru alaptare.

Linistirea colicilor si a durerilor de burtica:
Se pune pe burta o bucata de lana si apoi de acopera cu imbracamintea.

Pachetele contin 50g sau 100g. Pentru un insert de scutec aveti nevoie de 5-10g lâna. Folositi doar lână in stare pură, lână care a fost spălată, tratată cu lanolină si scărmănată.

Lasa un comentariu

Comentariile sunt moderate și trebuie aprobate înainte e a fi publicate.

Coșul tău este gol